Luka Jović NE PITA za CENU! Iskeširao NEVEROVATNU sumu za Sofijin POROĐAJ u Madridu!

Izvor: Svet, 14.Jul.2020, 13:17

Luka Jović NE PITA za CENU! Iskeširao NEVEROVATNU sumu za Sofijin POROĐAJ u Madridu!

Sofija Milošević odlučna je u nameri da se porodi van granica Srbije. Prvobitni plan je bio da se porođaj obavi u Njujorku, međutim zbog pandemije koronavirusa morala je da promeni planove.
“IMA SE, MOŽE SE!” Uzimajući u obzir da njen izabranik, fudbaler Luka Jović živi u Španiji, rešili su da se beba rodi u Madridu, pa će i budući otac moći da prisustvuje porođaju.
Luka i Sofija su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rezervisali apartman ne pitajući za cenu, a kako navode mediji u pitanju je suma od oko 25.000 evra.

Porođaj nije toliko skup, iznosi oko 4.000 €, međutim, sve ostalo se dodatno plaća. Dan boravka na klinici košta oko 2.000 € , plus ako trudnica želi da bude u apartmanu, to košta oko 5.000 € dnevno. Plaća se i anestezija, prisustvo oca, njegov boravak u apartmanu, muzika za vreme porođaja, babica koja obučava novopečene mame kako da doje i povijaju bebu…








View this post on Instagram















So happy to share with you that we are going to have a baby🤰🏼🥰Love you ❤
A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Mar 20, 2020 at 10:46am PDT


Manekenka je otputovala u Madrid, gde održava trudnoću i priprema se za dan kada će na svet doneti novi život.
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post Luka Jović NE PITA za CENU! Iskeširao NEVEROVATNU sumu za Sofijin POROĐAJ u Madridu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Luka Jović plaća Sofijin porođaj 25.000 evra! Evo gde će se manekenka poroditi!

Izvor: Story, 14.Jul.2020

Sofijin porođaj u Madridu, kako prenose domaći mediji, koštaće pravo bogatstvo!  Prelepa manekenka Sofija Milošević i njen izabranik, uspešni fudbaler Luka Jović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Euforija koja ih tek očekuje oko naslednika, na trenutak su zamenili vestima o planiranju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.