Ljubomir Perućica otvorio dušu za novi SCANDAL! Da bi sačuvala svoj obraz, Prijovićka namešta čak i roditelje!

Izvor: Svet, 03.Maj.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomir Perućica otvorio dušu za novi SCANDAL! Da bi sačuvala svoj obraz, Prijovićka namešta čak i roditelje!

Nakon što je Boba Živojinović izbacio Perućicu sa proslave Viktorovog punoletstva pošto je napravio skandal Aleksandri Prijović i Filipu, Ljubomir je otvorio dušu za novi broj najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL!
“Aleksandra je završena priča za mene, razočarala me je. Ne zanima me ni kao devojka, ni kao osoba. Da bi sačuvala svoj obraz, namešta čak i roditelje”, rekao je Perućica za SCANDAL! i otkrio u kakvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je odnosu bio sa Aleksandrinom majkom Borkom.
Kako se ona ponašala prema njemu i da li je štitila ćerku kada bi se njih dvoje sukobili dok su bili u vezi, ali i šta misli o tome što ona privodi partnere u Aleksandrin stan, pročitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL!
Novi SCANDAL! na većem broju strana u prodaji je na svim kioscima. Sa masnim koricama i mnogo više sočnih tračeva! A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.