Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi Mića opleo po Sari: Pazi o svojim razvedenim roditeljima, a ne o mom braku! Pisala si pisma oženjenim muškarcima (video)

Sara Reljić je često imala sukobe sa Lepim Mićom u rijalitiju, a sada je u toku gostovanja u emisiji pomenula njegov brak. U toku emisije “Narod pita” javio se Lepi Mića, koji je žestoko osuo po učesnici “Zadruge” Sari Reljić. “Kada mačke nema i miševi kolo vode. Brak moj je stariji od te devojke koje The post Lepi Mića opleo po Sari: Pazi o svojim razvedenim roditeljima, a ne o mom braku! Pisala si pisma oženjenim muškarcima (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Lepi Mića se uključio i OPASNO OPLEO PO SARI: Pazi o svojim razvedenim roditeljima, a ne o mom braku! Pisala si pisma oženjenim muškarcima, Vojke se sa tobom samo zaje*avao! (VIDEO)

Izvor: Svet, 17.Jul.2018

Sara Reljić je često imala sukobe sa Lepim Mićom u rijalitiju, a sada je u toku gostovanja u emisiji pomenula njegov brak.. U toku emisije “Narod pita” javio se Lepi Mića, koji je žestoko osuo po učesnici “Zadruge” Sari Reljić.. “Kada mačke nema i miševi kolo vode. Brak moj je stariji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.