“Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam?”: Stanija plakala jer joj je neko ukrao stvari, Lepi Mića optužio Boru, a onda je nastao haos (VIDEO)

Izvor: Svet, 12.Jun.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam?”: Stanija plakala jer joj je neko ukrao stvari, Lepi Mića optužio Boru, a onda je nastao haos (VIDEO)

Stanija Dobrojević je nakon čitanja pisma primetila da su joj nestale neke stvari, tačnije ukradene. Ona je počela da urla, plače, histeriše, i htela je da zna ko joj je to uradio.
– Da li je moguće? Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam? Ko je? – urlala je Stanija.
Lepi Mića je pomislio da su krivci Bora Santana i Dorotea Jovanović. Dorotea je navela da su joj sakrili hranu, a Stanija je počela da viče na Boru. Nastao je haos, a obezbeđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je bilo u pripravnosti.
– Još jednom mi priđeš, j*e*ću ti sve – rekao je Bora Staniji.
Pogledajte snimke:


svetprintscreen
The post “Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam?”: Stanija plakala jer joj je neko ukrao stvari, Lepi Mića optužio Boru, a onda je nastao haos (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zbog Stanijine HISTERIJE ZARATILA CELA KUĆA! Psovale se MRTVE BABE, upalo OBEZBEĐENJE!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2019

Stanija Dobrojević je napravila kolektivni haos kada je videla da joj fali još hrane koju je vešto sakrila od ostalih. Ona je doživela nervni slom, počela da plače i histeriše, a kasnije su se umešali i Lepi Mića i Bora Santana. – Da li je moguće? Ko me toliko mrzi, samo to hoću da znam? The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.