Kinezi ispred svih: Napravljen prvi rijaliti sa životinjama (video)

Izvor: Svet, 09.Apr.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi ispred svih: Napravljen prvi rijaliti sa životinjama (video)

U Kini je počelo emitovanje rijaliti programa pod nazivom “Predivni prijatelji”, prvog formata ove vrste čiji učesnici nisu ljudi.
Ova emisija snima se u Safari parku “Čimelong”, u kineskoj provinciji Guangžu, a već je naišla na odličan odziv publike: prvu epizodu je pratilo čak dvadeset miliona ljudi.
Međutim, producenti “Predivnih prijatelja” nisu sigurni hoće li se emitovanje nastaviti jer su ih brojne organizacije koje se bore za prava životinja optužile da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << namerno izlažu životinje opasnostima i stresnim situacijama. Među njima je i Svetska asocijacija zooloških vrtova i akvarijuma. Njima su se pridružile i desetine hiljada korisnika društvene mreže Weibo, koje, takođe, zahtevaju ukidanje ove emisije.
Kako prenose svetski mediji, u rijalitiju “Predivni prijatelji” možemo videti orangutane koji se prvi put sreću i započinju tuču, mladunče šimpanze kako ujeda jednu kinesku poznatu ličnost dok njegov otac kamenjem gađa telivizijsku ekipu.
Producenti, s druge strane, tvrde da su negativni komentari na račun emisije neosnovani i da tokom snimanja nije povređena nijedna životinja koja u njemu učestvuje.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kinezi ispred svih: Napravljen prvi rijaliti sa životinjama (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2015

U Kini je počelo emitovanje rijaliti programa pod nazivom “Predivni prijatelji”, prvog formata ove vrste čiji učesnici nisu ljudi...Ova emisija snima se u Safari parku “Čimelong”, u kineskoj provinciji Guangžu, a već je naišla na odličan odziv publike: prvu epizodu je pratilo čak dvadeset...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.