Katarina Grujić otkriva za novi SCANDAL! Sebe vidim u žiriju pored Šabana i Snežane Đurišić!

Izvor: Svet, 22.Sep.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić otkriva za novi SCANDAL! Sebe vidim u žiriju pored Šabana i Snežane Đurišić!

U ekskluzivnom intervjuu za SCANDAL! Katarina Grujić otkrila je između ostalog da sebe vidi u žiriju isključivo sa Šabanom Šaulićem i Snežanom Đurišić! Ona, naime, smatra da joj je mesto pored velikih imena kao što su Sneža i Šaban, te da ne bi mogla da ocenjuje Neke nove klince budući da je preterano iskrena i veruje da bi ih rastužila!
Naravno da vidim sebe pored Šabana i Snežane! Ipak sam previše iskrena i otvorena i ne bih mogla prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << maloj deci tako da se ponašam, ali prema starijima bih mogla! Treba da se nauče kako da očvrsnu i da budu iskreni i realni prema sebi. Njih bih već umela da naučim nekim stvarima”, izjavila je Kaća za novi SCANDAL!
Šta kaže o Topalku i njegovom žiriranju, da li je po njenom mišljenju bolja riba Jelena Kostov u odnosu na Radu Manojlović i Milicu Todorović, ali i šta je sve poručila Aleksandri Prijović sa kojom je imala konflikt, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg nedeljnika SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!
A šta vas još očekuje u novom broju, pročitajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.