Hanka i Dragana snimile duet

Izvor: Poznati.info, 27.Nov.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hanka i Dragana snimile duet

Hanka Paldum i Dragana Mirković snimile su duetsku pesmu, za koju je tokom jučerašnjeg dana premijerno emitovan i spot. Jedna je svoje kadrove snimala u Sarajevu, dok je druga snimala u Beogradu.

Ove dve Dive narodne muzike konačno su ukrstile svoje glasove, i svojim fanovima podarile pesmu. Može se reći da je ovo bilo pravo iznenađenje za sve poklonike ove dve pevačice, jer duet nigde nisu najavljivale u medijima. Spot je takođe snimljen bez pomeznih najava i pisanja po štampi. Video su radile pola u Sarajevu, pola u Beogradu.

Autor: Goran, Foto: Screenshot

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragana Mirković i Hanka Paldum snimile duet (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2013

Kadrovi prikazuju Draganu u Beogradu, Hanku u Sarajevu, kao i njihov susret na Starom mostu u Mostaru, gde su se srdačno zagrlile i zaplesale

Nastavak na Telegraf.rs...

Premijerno: Još jedan novi spot Dragane Mirković! Duet sa Hankom Paldum - Kad nas vide zagrljene! (Video)

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2013

Dragana Mirković i Hanka Paldum, dve dive koje su harale prostorima bivše Jugoslavije, snimile su duet "Kad nas vide zagrljene ", a odmah potom i ekranizaciju numere koju možete premijerno pogledati na našem portalu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.