KRAJ! Jelena ostavila Marinkovića, STIDI GA SE!? Oglasio se Ivan pa poručio - Neću se vezati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ! Jelena ostavila Marinkovića, STIDI GA SE!? Oglasio se Ivan pa poručio - Neću se vezati!

Da li je ovo definitivno?

Nakon skoro cele sezone "Parova 7", brojnih tuča, svađa, mirenja, Jelena Ilić i Ivan Marinković definitivno su stavili tačku na svoj odnos.

Iako su pričali o bebi, ulasku u novu sezonu "Parova", zajedničkom životu i velikoj ljubavi, planovo im se nisu ostvarili.

Po Ivanovim rečima, Jelena Ilić se stidi njega i njihove veze, i to je jedan od najvećih razloga razilaženja.

Marinković je osetio potrebu da na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podeli sa fanovima ovu vest, da im objasni šta se ustvari desilo, ali i da ih zamoli da mu ne postavljaju više pitanja o Jeleni.

A post shared by Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official) on Aug 6, 2019 at 10:36am PDT

- Konačno slobodan... Svi koji pišete po profilima manite me više pitanja.... Jelena i ja nismo više zajedno i ne smarajte sa pitanjima...njoj to ne odgovara blam ju je..haha...ostaću slobodan neću se vezati važno je samo dobro se zezati!!!

Čini se da je jedna saga završena. Ostaje nam da vidimo da li će bivši par izdržati odvojeno ili će ipak pokleknuti i pomiriti se. Ako ništa drugo, čekamo novu sezonu i Ivana u njoj. Možda tada konačno pronađe ženu svog života.

LUKSUZ I RAJ NA ZEMLJI! Ovo je HOTEL sa 5 zvezdica u kojem letuju Luna i Marko! Bazeni, klopa... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ivanu Marinkoviću propala ljubav i sa Jelenom Ilić

Izvor: Svet, 07.Avg.2019, 15:34

Ivan Marinković je u narodu sinonim za propale brakove i veze. Iako je veza sa rijaliti koleginicom Jelenom Ilić nakon vesti da je trudna imala najviše izgleda da opstane, ljubav nije zadugo potrajala.. “Kad se lampa ugasi ni Aladin ne pomaže”, napisao je Ivan, a pošto su usledila brojna pitanja,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.