KIJINO STANJE SVE GORE: Loše joj je, kašalj sve jači... Želi do njega, ali NE MOŽE DA USTANE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJINO STANJE SVE GORE: Loše joj je, kašalj sve jači... Želi do njega, ali NE MOŽE DA USTANE (FOTO)

Pala u postelju.

Emitovanje "Zadruge" danas nije moguće, jer je ovo tužan dan za našu zemlju. Svi takmičari će odmoriti od kamera i snimanja, tako da je protok informacija odande teško i jedva ostvariv. Ipak, nije nemoguć!

Fanovi Kristine Kockar obavestili su sve koji nju prate, da je stjuardesa bolesna i da joj je stanje ozbiljno! Takođe su je uporedili sa Lunom Đogani, ljubavnicom njenog muža, žaleći se na to kako blogerka svaki put može da ode lekaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada joj nešto zafali.

Evo šta su saopštili putem Instagrama:

- Obaveštenje: kao što znate, danas nije bilo uključenja u "Zadrugu" zbog vanrednog stanja u zemlji. Ukoliko neko nema Pink program i ne zna, Kija je većinu dana provela u krevetu jer je bolesna. Već mesec dana kašlje, a sada je i temperaturu dobila, a produkcija ne reaguje! Njima je samo bitna gledanost koju dobijaju na Kijinim suzama! Sramota! Neki stalno izlaze i idu kod doktora, a ona ne može. Toliko o tome.

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR👑 (@kija_kockar_fp) on Jan 16, 2018 at 11:43am PST

Kako vi komentarišete celu situacije, mislite li da je sve deo scenarija? Možda Kija glumi? Možda je bolesna, ali nije ozbiljno? Ako jestem treba li produkcija da reaguje? Ima li pravde za Kiju kao za Lunu?

Da li je pravedno Lunu osuđivati što ide kod lekara, možda ga i za Kiju pošalju? Koji je vaš stav, pišite nam u komentarima?

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR👑 (@kija_kockar_fp) on Jan 16, 2018 at 3:01pm PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.