KIJA POSTAJE VODITELJKA ZADRUGE?! Sve postavljeno na sto, SAMO JEDAN USLOV ostao! Da li je vredno?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA POSTAJE VODITELJKA ZADRUGE?! Sve postavljeno na sto, SAMO JEDAN USLOV ostao! Da li je vredno?!

Sada je njen izbor profesije u drugom planu

Uveliko traje akcija na internetu koja ima za svrhu pomoć teško bolesnom Dušanu Todoroviću, a u celu priču se uključio i Sloba Radanović, kao i još mnogi ljudi na grupama koje se bave "Zadrugom" i zadrugarima, bivšim ili sadašnjim.

O SLOBINOM HUMANOM DELU PRIČA SRBIJA: Rasplakaćete se kada ovo vidite - svaka čast, legendo (FOTO)

Jedan od najzanimljivijih statusa u poslednje vreme tiče se Kristina Kije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kockar, a glasi da "ako želite da Kija postane voditeljka "Zadruge", pošaljite SMS na 5757", naravno SMS može biti bilo kakve sadržine.

Za svojih 100 dinara pomoći ćete u pokušaju spasavanja jednog mladog života, a videćemo da li će Kija pristati na ovaj originalni uslov i možda zaista i postane voditeljka popularnog šoua.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.