Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DA MI JE UMRO ROD ROĐENI: Verica Šerifović SLOMLJENA zbog smrti Šabana, pa otkrila njihove zajedničke trenutke!

Poznati pevač Šaban Šaulić napustio nas je u nedelju, kada je preminuo u saobraćajki u Nemačkoj, a Verici Šerifović je veoma teško jer je izgubila druga i kolegu. Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, kada se vraćao sa poslednjeg nastupa, a njegova koleginica Verica Šerifović ne može da se oporavi od šoka. – Osećam The post KAO DA MI JE UMRO ROD ROĐENI: Verica Šerifović SLOMLJENA zbog smrti Šabana, pa otkrila njihove zajedničke trenutke! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SANJAO SAM GA TU NOĆ KAD JE NASTRADAO: Hasan Dudić kao da je PREDOSETIO Šabanovu SMRT! Pevač TUGU utapa LEKOVIMA!

Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2019

Vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj Hasan Dudić je teško podneo, a kako navodi, nakon što mu sedativi nisu pomogli, intervenisala je i Hitna pomoć. – Šaban je bio moj brat, moja i njegova majka su rođene sestre. Nije mi bio samo prijatelj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.