KAKO TE NIJE SRAMOTA? ZNAŠ ŠTA JE RADILA U... Kulićka NASRNULA na Anđela, pa iznela PRLJAV VEŠ o Nataši

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"KAKO TE NIJE SRAMOTA? ZNAŠ ŠTA JE RADILA U..." Kulićka NASRNULA na Anđela, pa iznela PRLJAV VEŠ o Nataši

Nije ih štedela!

Pitanja gledalaca se nastavljaju, a sudeći po samom početku večeri, očekuje nas noć, koja će mnogo toga promeniti u Beloj kući. Milan Milošević je tu, da sve ono što ste vi pitali, prenese zadrugarima, i da od njih dobije odgovore koji će sa sigurnošću izazvati haos na imanju u Šimanovcima.

Nakon prvog pitanja koje je bilo upućeno Jovani Ljubisavljvić  Vladimiru Tomoviću, na red je došao Anđelo Ranković.

Pitanje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo vezano za njegovu emotivnu vezu koju je započeo sa Natašom Radan.

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr) on Sep 30, 2020 at 2:03pm PDT

- Kako si smuvao Natašu, na šta je pala? Znamo da nije laka, i da teško ulazi u vezu? - glasilo je pitanje.

- Morate da pitate nju, ne mogu ja da pričam u njeno ime. Nemojte da je omalovažavate - rekao je Anđelo.

- Kako te nije sramota da se šetaš sa njom? Znamo šta je radila u prošloj sezoni. Kao da šetaš ne znam koga, kako te nije samota? Za bolju od nje nisi. Igrao si se sa emocijama devojaka, a nju si našao da vodiš za ruku. Glup si, jer nisi protumačio pitanje - ubacila se Marija Kulić.

- Ja sam prokomentarisao to da je Nataša priznala da je k*rva. Ne znam da l' se šalila, ili ne, samo sam prokomentarisao - dodao je Alen.

- Viđali smo se i napolju, ništa se nije desilo brzo. A ovo što juče rekla Marija Kulić, ne bih dodala komentar, prećutaću, i prihvatiću njeno mišljenje - dodala je Nataša.

Detaljnije u video-snimku u nastavku:

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleksandra se uplela u sopstvenu mrežu LAŽI, zadrugari opleli po njoj: "ANIMIR DAMA je pokriće za..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Nije ovo njena noć!.. Voditelj Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao je pitanje za Ivanu Marinković:..- Da li smatraš da je Anđelo iskreno postupio prema tebi?..- Nemam šta da kažem - bila je kratka Ivana...- Posle tri dana ljubljenja u vrat, ustala je rekla da neće biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.