KAJAĆEŠ SE ZBOG SVEGA! Sanja i Marko na STUBU SRAMA zbog turbulentnog odnosa u Zadruzi: Previše ga KINJIŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 19:48

"KAJAĆEŠ SE ZBOG SVEGA!" Sanja i Marko na STUBU SRAMA zbog turbulentnog odnosa u Zadruzi: "Previše ga KINJIŠ!"

"Ti si hteo da se dodvoriš ljudima jer si želeo da isprozivaš nas nekoliko, ali nisi ni svestan da si se zgadio ljudima!"

U toku podele budžeta ovonedeljnog vođe Ivana Dragića, na red su došli i Marko Stefanović i Sanja Grujić, koji su obeležili ovu sezonu Zadruge po žestokim svađama i turbulentnim odnosima.

- Marku i Sanji dajem mali budžet. Marko, nas dvojica smo dok nisi ušao u vezu sa njom imali lep odnos. Možda ćeš je jednog dana kajati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog postupaka koje si imao u toj vrezi. Počeo si malo da se smiruješ, to je činjenica. Zaljubljen si, imaš emocije. Ne muvaš druge, to je očigledno. Sanja, jako si ljubomorna, ne dopada mi se koliko kinjiš Marka. Izvačiš iz njega najgore - rekao je Dragić.

- Ja? Bolje reci šta radiš Aleksandri kada se pokrijete noću - dodala je Sanja.

- Sad me teraš da te uvredim, a ne želim to. Sanja, nema potrebe da lažeš. Dobar si komentaror, prošle godine si bila bolja. Nemamo komunikaciju, nećemo je ni imati - istakao je Dragić.

- Ti si hteo da se dodvoriš ljudima jer si želeo da isprozivaš nas nekoliko, ali nisi ni svestan da si se zgadio ljudima koji vole Aleks, Necu ili mene. Ponžavaš one koji su bolji od tebe - rekla je Sanja.

- Ne mislim da je bilo ko od mene bolji - istakao je Dragić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.