JK NAPRAVILA HAOS! Ovo je sr*nje! Rušiš nam gledanost! Urla, udara po inventaru, kandidat se preznojio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 11:33

JK NAPRAVILA HAOS! Ovo je sr*nje! Rušiš nam gledanost! Urla, udara po inventaru, kandidat se preznojio

Žučna rasprava!

Jedan od kandidata u sinoćnoj emisiji "Zvezde Gradna" izazvao je veliku buru i prepirku u žiriju. Novica Bulatović iz Podgorice pevao je pesme Ljubomira Đurovića i Milančeta Radosavljevića, dobio četiri glasa i prošao u baraž, ali su se oko njegovog pevanja lomila koplja!

- Novice, u prošlom krugu si bio maestralan. Meni je ovo bilo malo dosadno. Izbor pesama, bože me sačuvaj! Ja volim narodnjak, moja mama je pevačica narodne muzike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uz tu muziku sam odrasla. Ali, kakve su ovo pesme? Milanče Radosavljević ima toliko divnih pesama koje si mogao da odabereš - rekla je Marija Šerifović.

- Ja se ne bih složila Ja znam obe pesme, divne su, ali nisu za takmičenje, ne možeš baš sa njima da nas podigneš - rekla je Ana Bekuta, koja je pohvalila Novičino pevanje.

Sa ovakvim stavom bili su saglasni i ostali članovi žirija, a opšta ocena bila je da je Bulatovićevo pevanje bilo dobro, ali da je energetski pao. Međutim, najoštrija u kritici bila je Jelena Karleuša.

- Ono kako si ti pevao večeras, kako si se ponašao, kako si izgledao, to, Novice, nikoga ne interesuje. Te pesme, taj fejk osmeh, taj stajling, taj seljački prizvuk... Novo vreme, novi klinci, nije fora više! Pusti Bosanca, pusti Viki, oni su iz neke druge priče! Ti si u šou programu koji gledaju milioni! Ne obaraj nam gledanost! Bilo je dosadno, energetski ravno! Uništavaš nam šou tim sr**em od pesama - vikala je Karleuša.

Viki Miljković stala je odbranu kandidata i pesama, istakavši da je reč o klasicima narodne muzike koji će trajati zauvek, a nastup Novice Bulatovića pogledajte i poslušajte u videu od osmog minuta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.