Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEL ON TO GO!? Nakon EROTSKOG MARATONA, Sloba Radanović ne prestaje da ŠOKIRA!

Voli sve da podeli sa fanovima!

Sloba Radanović je tako reći ukrao šou, kada je na dana finala Zadruge objavio fotografiju sa novom devojkom. Naime, on je baš to veče izabrao da uradi ono, što bi u svakoj drugoj situaciji izazvalo veliku pažnju fanova.

Da li je to uradio namerno? Procenite sami. Ipak, on te večeri nije u potpunosti otkrio identitet devojke je on je pozirao okrenut ka telefonu, a ona je bila okrenuta leđima.

A post shared by SLOBA RADANOVIC >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@slobaradanovic) on Jul 6, 2019 at 12:46pm PDT

Ipak, on se nije tu zaustavio, pa vrlo često ima običaj da na svom Instagram storiju objavi svoje i golišave fotke svoje devojke i dalje krijući njen identitet, do sada smo imali prilike samo da vidimo da ona ima oblikovane i vitke noge.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.