JE L’ SMEM DA PIPNEM? Ovako je zapanjeni Amidžić PROVERIO da li je Tamara zaista skroz gola došla u studio! (18+) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JE L’ SMEM DA PIPNEM? Ovako je zapanjeni Amidžić PROVERIO da li je Tamara zaista skroz gola došla u studio! (18+) (VIDEO)

Pravi haos je sinoć nastao u emisiji "Amidži šou" kada se Tamara Đurić pojavila skroz gola, doduše oslikana po telu, i taj prizor je ostavio sve bez teksta, pa čak i Ognjena Amidžića.

Ognjen je prvo u čudu zagledao Tamarau sa svih strana, a onda je, kao što je i logično, odlučio da proveri da li je ona zaista gola, ili ima neki kombinezon na sebi.

- Je l' smem da pipnem? - pitao je Ognjen bujnu starletu, a kada je ona rekla "da", voditelj je "taktilnom" metodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << utvrdio da Tamara na sebi ima samo... kožu.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEL SMEM DA PIPNEM Ovako je zapanjeni Amidzic PROVERIO da li je Tamara zaista skroz gola dosla u studio (18+) (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 12.Okt.2016

Ognjen nije mogao da odoli i morao je da utvrdi da li je Tamara stvarno naga ili ima kombinezon na sebi

Nastavak na medio.rs...

KAD MI ZALEPE LJUBIČICU NA ČELO, SAV SE OZARIM! Đani otkrio NAJSKUPLJU foru sa svadbi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016

Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou", Radiša Trajković, poznatiji kao Đani je nasmejao sve u studiju kada je opisao koliko je tužan zbog najave da će uskoro biti ukinuta novčanica od 500 evra...Đani, koji na svadbama redovno pravi rusvaj i uzima velike bakšiše, otkrio je šta najviše voli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.