JA IDEM U GROB, a ti ideš pre mene! Surove Zoline reči o sirotoj Miljani Kulić - Mogao sam pre da je ŠUTNEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 16:07

"JA IDEM U GROB, a ti ideš pre mene!" Surove Zoline reči o sirotoj Miljani Kulić - Mogao sam pre da je ŠUTNEM

Bez ustručavanja o bivšoj devojci!

Miljana Kulić od subote se nalazali u Kliničkom centru Niš, pošto joj je pozlilo posle operacije smanjenja želuca u Turskoj, gde su je niški lekari operisali i izvadili joj slezinu.

Posle drame i borbe za Miljanin život, rijaliti učesnica je iz intenzivne nege, spuštena u poluintenzivnu negu i njeno zdravstveno stanje je bolje i stabilnije, ali je i dalje pod 24-časovnim posmatranjem.

Njen bivši emotivni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partner Lazar Čolić Zola ne propušta priliku da se oglasi za domaće medije, pa se u  jednom od intervjua osvrnuo na svoju bivšu ljubav, te progovorio o tome da li planira da je tuži zbog pretnji i napada.

- Ja sam realan čovek. Da nije bilo svega toga ko zna da li bih ja došao do svega ovoga. Na neki način sam joj zahvalan. A pri tom, znam i da je bolesna. Ona je stvarno bolesna. Ja sam nju mogao da šutnem i pre godinu dana, ali nisam hteo da se predam. Dao sam svoj maksimum i sad znam da nije do mene. Nisam bio kriv nijedan odsto u tom odnosu - ističe Zola.

Čolić je i otkrio u kakvim je odnosima sa Miljaninim roditeljima Marijom i Sinišom.

- Poslednji put kad smo se Siniša i ja čuli, pretio mi je ubistvom - otkriva Zola, pa dodaje:

- Kao "Ja idem u grob, ali ti ideš pre mene". Ja sam mu rekao "Nap*šiš mi se ku*rca, seljačino jedna". Pusti me te seljačke priče. Ja mogu da mu pošaljem dole da mu zapale celo imanje, j*bote. Kad bih se bojao takvih miševa, nosio bih mačke u džepovima. Ali bolestan je, ne zameram mu. Pri tom, on poznaje svoju ćerku, zna da ona izmišlja.

Podsetimo, Miljana Kulić se oporavlja nakon traumatičnog iskustva sa operacijama.

- Borila sam se kao lav, bila sam na ivici života i smrti! Nisam dobro, psihički sam veoma loše! Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne zakomplikuje - istakla je ona svojevremeno.

DRAGOJEVIĆI POSLALI ALEKS NA KAPIJU: Napustila imanje porodične kuće na zahtev Dejanove porodice
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILJANI KULIĆ SE NAGLO STANJE POGORŠALO: Isplivale nove informacije

Izvor: Blic, 05.Avg.2022

Miljana Kulić je od subote u Kliničkom centru Niš, gde joj je izvađena slezina, zbog unutrašnjeg krvarenja, nakon operacije želuca u Turskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.