Ispaštao je moj Filip... Aleksandra Prijović u 5. mesecu trudnoće misli samo NA JEDNO - Ne mogu da dočekam

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ispaštao je moj Filip..." Aleksandra Prijović u 5. mesecu trudnoće misli samo NA JEDNO - Ne mogu da dočekam

Otkrila sve detalje..

Pevačica Aleksandra Prijović je u petom mesecu trudnoće, a nakon što je otkazala sve nastupe i otišla na trudničko bolovanje, otkrila je kako provodi dane odmora.

Pošto je Prija otkazala sve nastupe nametnulo se pitanje da li je reč o rizičnoj trudnoći, a pevačica je otklonila nedoumice.

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Feb 12, 2018 at 8:02am PST

- Nije reč o rizičnoj trudnoći! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hvala bogu, sa trudnoćom je sve u redu. Radi se o tome da meni mnogo smeta dim, teško mi je da radim, u nekoliko navrata osećala sam da neću moći da izdržim. Lekar me je savetovao da otkažem nastupe i koliko god da mi je žao zbog toga, najvažnije je da sve ostane u redu. Bolje sprečiti nego lečiti.

Kako će se zvati sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića saznajte klikom OVDE.

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Feb 6, 2018 at 11:58am PST

Buduća mama otkrila je da li ima faze kada hormoni lude.

- Moram da budem iskrena, imala sam promene raspoloženja. Zbog toga je najviše ipaštao moj Filip, koji mi je najbliži. Ipak, ne volim mnogo da pričam o trudnoći i da ispadne kao da sam jedina trudna žena u zemlji - priznaje Aleksandra i ushićeno dodaje:

- Ne mogu da dočekam da se porodim i ne plašim se kakva ću majka biti. Nemam razloga za strah - zaključuje ona.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.