Ima Srbija lepših...  Izgled JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ predmet rasprave na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 13:57

"Ima Srbija lepših..." Izgled JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ predmet rasprave na društvenim mrežama

Vidljive velike promene?

Široj javnosti Jovana Ljubisavljević poznata je kao jedna od retkih učesnica rijaliti formata koja nije imidž gradila na skandalima i upitnom ponašanju.

Jovana Misica je zahvaljujući tome uspela da sebe u "Zadruzi 4" predstavi na najbolji mogući način bez velikih incidenata i na ružan način.

Jedna od retkih stvari oko koje se vodi polemika kad je ona u pitanju je njena pojava. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dosta promenila svoj fizički izgled u odnosu na prethodni period. Ljudi su svojevremeno pisali kako nije zaslužila da se 2017. takmiči na izboru za mis s obzirom na to koliko je estetskih korekcija imala na svom licu.

- Rug*bo lažljiva, gde ti je podbradak, devojka nikako nije prirodna, ko je nju izabrao za mis, Bože kako užasno izgleda- samo su neki od komentara na koje može da se naiđe.

Da li je i i kojoj meri Jovana nešto radila na sebi prosudite sami.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.