IVANU MARINKOVIĆU OZBILJNO UGROŽENO ZDRAVLJE! Evo šta će se desiti ako ne prestane da PIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 12:35

IVANU MARINKOVIĆU OZBILJNO UGROŽENO ZDRAVLJE! Evo šta će se desiti ako ne prestane da PIJE!

Godine konzumiranja uzimaju danak.

Učesnik rijalitija "Parovi", Ivan Marinković već je nekoliko puta govorio o tome kako mu je zdravstveno stanje ugroženo zbog toga što godinama preteruje u piću. se opet opija u rijalitiju i ne sluša savete lekara iako su mu rekli da će mu jetra otkazati.

On se u jednom periodu dozvao pameti, pa je smanjio piće na minimum, a u poslednje vreme se opet opija u rijalitiju i ne sluša savete lekara iako su mu rekli da će mu jetra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkazati.

-  Mesecima se trudio da piće svede na minimum, pa su ga i cimeri u vili i fanovi napolju hvalili i hrabrili da je konačno počeo da popravlja. Međutim, on je sada shvatio da njegova veza sa Jelenom propada i da nema budućnost, pa mu je zbog toga krivo. Kad god bi se našao u bedaku zbog toga, on bi u šoljicu za kafu sipao vinjak i tako pio krišom dok traje emisija. Uroš Anđelić je to primetio, pa mu je skrenuo pažnju da je opet počeo da se opija, ali ga Ivan nije slušao i pravio se lud - otkriva izvor dobro upućen u dešavanja u vili.

- On je u prošlosti već imao problema sa alkoholnim hepatitisom, koji prethodi cirozi jetre - kaže odlično obavešten izvor i dodaje:

- Ivanu su lekari na pregledu, koji je imao pre određenog perioda rekli da je na putu da u potpunosti upropasti jetru, pa se on tada malo trgao i prestao da pije jer se uplašio. Kada je išao na preventivni pregled pre dva meseca nakon saznanja, doktori su mu rekli da mu se stanje popravilo i da je odlično što je smanjio piće. Ipak, kako su ga problemi i depresija ponovo savladali, krenuo je po starom. Zbog učestalih svađa sa Jelenom, sve više je počeo da pije - rekao je sagovornik.

Pošto se on loše slaže sa verenicom, počinju da pristižu raznorazne poruke da su oboje krivci, te da je najbolje da njih dvoje raskrste i ne budu više zajedno.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.