Izvor: Scandal.rs, 19.Nov.2013, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Marijana Leontijević zaljubljena u Edina Škorića!

Iako su svi ubeđeni da je manekenka Marijana Leontijević zaljubljena u Marka Vukotića sa kojim je imala i, kako se šuška, par “intimnih momenta” u zaključanom toaletu, ona ipak gaji emocije prema Edinu Škoriću?! Tokom intervjua u nedelju pred izbacivanje, Marijana Leontijević je Ognjenu Amidžiću poverila da jeste zaljubljena, ali nije htela da otkrije u [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marijana-zaljubljena-u-Edina-Skorica

Izvor: medio.rs, 19.Nov.2013

Marijana Leontijević tokom intervjua priznala je Ognjenu Amidžiću da je zaljubljena u jednog farmera, ali ni za živu glavu nije htela da otkrije identitet muškarca koji joj se dopada. „Alo! je došao do saznanja da se lepa balerina zagledala u Edina Škorića.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.