HITNA DISKVALIFIKACIJA! Miljana NASRNULA na Lepog Miću, a zatim na Zolu, ON joj UZVRATIO GRUBO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 03:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA DISKVALIFIKACIJA! Miljana NASRNULA na Lepog Miću, a zatim na Zolu, ON joj UZVRATIO GRUBO!

Stvari se otrgle konroli!

Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem počeo je veoma burno. Naime, kao što smo već pisali u toku pretresa, došlo je do svađe između Miljane Kulić i Lepog Miće.

 On je ranije u toku dana izabrao Draganu Mitar za najlepšu zadrugarku, a Miljana je sugerisala da je on to uradio zato što mu se ona sviđa. Mića je u naletu besa psovao Miljanu i njenog oca na veoma ružan način, a to je nju isprovociralo dovoljno da mu priđe, udari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga i pokuša da se fizički obračuna sa njim.

Obezbeđenje je to sprečilo, a Miljana je urlala da po cenu diskvalifikacije neće dozvoliti Mići da joj vređa porodicu.

Zatim je izašla napolje sa Zolom, koji ju je kritikovao što je pila alkohol u kombinaciji sa lekovima.

To je Miljanu dodatno isprovociralo da ga ponovo udari, a on joj je odmah uzvratio u afektu, udarajući je nogama, dok ih obezbeđenje nije razdvojilo.

 Oni su se nakon toga vratili za sto kao da se ništa nije dogodilo. Da li će prokukcija zaboraviti ovo nasilje, diskvalifikovati ili bar kazniti ove postupke? Ostaje da vidimo.

ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.