Gomila poznatih u klubu The Bank tokom vikenda, a povod je spektakularan! (FOTO)

Izvor: Svet, 25.Mar.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomila poznatih u klubu The Bank tokom vikenda, a povod je spektakularan! (FOTO)

Beograd važi za prestonicu noćnog života na Balkanu, a klub The Bank je u samom vrhu najboljih mesta za provod.
Svetska organizacija ,,World Finest Clubs“ uručila je u subotu prestižnu nagradu prvom RnB klubu u Srbiji, The Bank, i to treču godinu zaredom za najbolji klub u Istočnoj Evropi.



Brojne zvanice iz javnog života naše zemlje prisustvovaće činu uručivanja prestižne nagrade koja Bank svrstava u rang sa najboljim svetskim klubovima.
Te noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dobro su se provodili kreator Bata Spasojević,glumci Vladimir Kovačević i Luka Raco,Gru,Leon,muzički producent Filip Miletić,blogerka Jovana Jovanović i mnogi drugi….



The Bank je još jednom pokazao zašto je lider u regionu, što je potvrdila i Svetska organizacija ,,World Finest Clubs” koja
pronalazi najbolje klubove u Evropi i celom svetu, a putuju daleko u potrazi za mestima koje ispunjavaju njihove kriterijume. U obzir najviše ulazi procena atmosfere u klubu, usluga i ono nešto što ga čini posebnim.



Oni klubovi koji ispune njihove rigorozne uslove dobijaju World Finest Clubs nagradu nakon čega se dodaju na njihovu mrežu koja trenutno broji preko 200 najekskluzivnijih klubova širom sveta.
Klub “Bank” ispisao je istoriju srpskog klabinga pošto je ugostio prošle godine največu svetsku mega zvezdu kao što je
Jason Derulo…..
SVETpromo
The post Gomila poznatih u klubu The Bank tokom vikenda, a povod je spektakularan! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.