Glumica o POTRESNIM SCENAMA u filmu Dara iz Jasenovca - Otkrila šta se dešavalo kad se KAMERE UGASE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 01:07

Glumica o POTRESNIM SCENAMA u filmu "Dara iz Jasenovca" - Otkrila šta se dešavalo kad se KAMERE UGASE

Tumačila je ulogu jedne od nadzornica logora!

Ognjen Amidžić ugostio je večeras  pevačicu Editu Aradinović, mladog pevač Nućija, repera Cviju, glumicu Ivanu Dudić i  Anu Lečić.

Mlada glumica Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića, ostvarila je zapaženu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca", gde tumači Božicu, jednu od tri nadzornice logora Stara Gradiška.

Ona je nakon televizijske premijere filma "Dara iz Jasenovca" odlučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrije sve o snimanju filma koji je izazvao burnu reaciju kako u Srbiji, tako i u regionu. Mlada glumica je progovorila o potresnim scenama u filmu, kao i kakav je njen bio odnos sa decom iz filma, kada se kamere ugase.

- Sve je kliknulo, dosta sam se pripremala čitajući razne knjige o tome i gledajući dokumentarce. Najteže su mi pale te scene sa decom, kada treba da urlam na njih. To mi je jako teško palo i bile su jako teške scene. Vodila sam ih sa strane i rekla da ću vikati na njih i da to nije ništa strašno.Van scene ih uvek pitam: ''Da li ste okej?" - rekla je Ana.

Ognejn je konstatovao da je film izašao iz trke za Oskara, a glumica je poručila da to nije toliko bitno.

- To nije toliko bitno, bitno da je izašao film u svet i da će svi imati priliku da vide pravu istinu o Jasenovcu - dodala je glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.