Glumica dala otkaz, pa počela da radi u prodavnici

Izvor: Tracara.com, 22.Okt.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica dala otkaz, pa počela da radi u prodavnici

Britanska glumica Katie Jarvis, nekadašnja zvezda sapunice Eastenders, zaposlila se kao radnik obezbeđenja u prodavnici B&M u istočnom Londonu. Katie se probila 2009. godine, glavnom ulogom u hvaljenoj drami “Akvarijum” (Fishtank), a zatim je postala deo glumačke ekipe “Priča iz predgrađa” u kojima je do februara ove godine glumila lik Hejli Slejter, podseća BBC. Nakon što je napustila pomenutu sapunicu, 28-godišnja glumica iz istočnog Londona se povukla iz javnosti. Tabloid >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Daily Star objavio je da danas radi u jednoj prodavnici u Romfordu, u istočnom delu Londona, prenoseći njenu navodnu izjavu kako se povukla iz glume, našla posao, i sada vodi računa o svojoj deci. Kejti Darvis je nakon toga dobila brojne poruke podrške od kolega na društvenim mrežama. Dok su jedni isticali kako njena priča pokazuje “nesigurnost glumačkog posla”, drugi navode da im se čini da je reč o “svesnom izboru”. The post Glumica dala otkaz, pa počela da radi u prodavnici appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KARIJERU "BACILA U ĐUBRE" Glumica napustila posao, pa počela da radi u PRODAVNICI: "Želim svoj mir"

Izvor: Blic, 23.Okt.2019, 12:05

Britanska glumica Kejti Jarvis odlučila je da napusti svoj posao glumice i zaposlila se kao radnik obezbeđenja u jednoj prodavnici odeće u Londonu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.