GODINAMA SE SKRIVALA od javnosti: Kleopatra uslikana u Beogradu! OPERACIJE joj izmenile lični opis!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 09:10

GODINAMA SE SKRIVALA od javnosti: Kleopatra uslikana u Beogradu! OPERACIJE joj izmenile lični opis!

Koliko se izmenila?

Od momenta kada se prvi put pojavila na TV ekranima i predstavila kao Kleopatra - kraljica među prorocima, izazvala je brojne reakcije, ali i kontroverze.

Ono što je ostalo nepoznato je da je priznala promenu pola, ali pod imenom Dušica Ilić (detaljnije OVDE).

Pre nego što je svoje talente usmerila ka vidovnjaštvu i pomaganju ljudima natprirodnim sposobnostima, Ilićeva je pokušala da se probije kao pevačica. Ostao je upamćen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen intervju sa vašara u Rumi, gde je pevala kod Paje Kiflice (pogledajte klikom OVDE).

Kleopatra se pošto nije uspela kao pevačica, prebacila u sferu proročica, a taj biznis je devdesetuh cvetao na malim ekranima.

Čuvena proročica danas izgleda sasvim drugačije. Nakon dugog skrivanja od javnosti pojavila se na jednom događaju u prestonici gde je i uslikana.

Kleopatra, po svemu sudeći, prošla je kroz par estetskih korekcija, a koliko se izmenila procenite sami:

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.