Farma 6: Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević izabrani za sluge!

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević izabrani za sluge!

Gazdarica Maja Nikolić odabrala je sluge za ovu nedelju. Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević ove nedelje biće sluge u Farmi 6!

Na imanje u Lisoviću situacija postaje veoma napeta. Maja Nikolić je odabrala svoje sluge, a to su Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović.

Stanija tvrdi da je Maja ljubomorna na nju i da je to razlog zbog kog je izabrala za slugu. "Odmah sam znala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da ću prva biti sluga. Mislim da sam joj rak rana i da je veoma ljubomorna'', rekla je Stanija.

Kristijana, međutim, ni malo nije pogorilo to što će ove nedelje biti sluga u Farmi 6:''Ne pogađa me što me je stavila za slugu. Učiniću sve zbog ukućana', rekao je on.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.