FILIP JE BIO SA 60 DEVOJAKA IZ ZADRUGE! Učesnici OSULI PALJBU nakon javnog raskida Aleks i Cara

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 17:05

"FILIP JE BIO SA 60 DEVOJAKA IZ ZADRUGE!" Učesnici OSULI PALJBU nakon javnog raskida Aleks i Cara

"Ne treba da bude ishitrena, nego da odluke donosi polako."

Aleksandra Nikolić je danas raskinula sa Filipom Carem jer je saznala da je on ušao kod Milice Veselinović u krevet.

Sada je Lepi Mića došao da prokomentariše ovu Aleksandrinu odluku.

- On je izabrao njih dve da se igra - pitao je Ivan.

- Izabrao je i Maju, ništa sporno. Aleks treba da bude pribrana i sabrana, ona ni sa kim nije u vezi, nema kome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se pravda. Ona ako ima kome da polaže račune, to je Dejanu. Ona je tu jako tanka, ona samo govori da je pogrešila. Okej, pogrešila si, ali ne treba nikome da se izvinjava. Ako ima osećaje i emocije prema FIlipu Caru, treba to i da kaže. Pričam stvari koje su jasne kao dan - rekao je Mića.

- Ispada da je njena emocija jasna, a njegova ne - rekao je Ivan.

- Da. Ona ima emociju i treba da čeka povratak. Ja odlično znam šta pričam, znam kakve će manevre Filip Car da promeni. Pričekaćemo parove da vidimo, tako da, govorim iz iskustva. Kako joj se ugasila emocija prema Dejanu a upalila prema Filipu, isto tako može da se ugasi i prema FIlipu. Podržavam je u odnosu sa Filipom ako je to obostrana priča. Filip želi da ima autoritet i kontrolu nad svim devojkama. One su mu dale za pravo da se tako ponaša, pravile su od njega ono što, govorim po stoti put, nije. Ne mogu da shvatim da ima ovde 20 momaka, a one samo u njega gledaju. Ne treba da bude ishitrena, nego da odluke donosi polako. Meni je Filip Car jasan kao dan, on će da promeni mišljenje u toku dana više puta. On je neki dan rekao da je bio sa 60 devojaka iz "Zadruge", da umanjimo puta šest, to je deset koje može da vrti. Ja govorim samo ono što ja vidim, biće ovde još raznoraznih dešavanja, biće svega! Opet kažem, Aleks mi je draga, ja ću uvek da podržim njihovu vezu ako je obostrana - rekao je Mića.

Ja neću ni najmanje biti, niti tako treba da me gleda, kao problem u njihovoj vezi - rekla je Milica.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRERANO JE OSTAVILA DEJANA? "Filipov krajnji cilj je ipak MAJA" - Zadrugari osuli paljbu po Aleksandri

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022

Zanela se!..Tokom radio emisije u Zadruzi koju vodi Ivan Marinković ovog puta sa Anđelom Đuričić, gostovale su Jovana Tomić Matora i Milica Veselinović koje su govorile o odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara i Cara i Milice Veselinović...- Da li on želi da opravda očekivanja? Malo pre je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"KLADIO SAM SE...!" Nakon JAVNOG RASKIDA Aleks i Cara oglasio se Janjuš - Poručio im samo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022

Šokiran je!..Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i učesnik Zadruge, bivši momak Aleksandre Nikolić, oglasio se na Instagram profilu kako bi prokomentarisao njen raskid sa Filipom Carem...Janjuš neretko komentariše dešavanja u Zadruzi vezano za Maju Marinković i Bilala Brajlovića ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.