PRERANO JE OSTAVILA DEJANA? Filipov krajnji cilj je ipak MAJA - Zadrugari osuli paljbu po Aleksandri

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 17:44

PRERANO JE OSTAVILA DEJANA? "Filipov krajnji cilj je ipak MAJA" - Zadrugari osuli paljbu po Aleksandri

Zanela se!

Tokom radio emisije u Zadruzi koju vodi Ivan Marinković ovog puta sa Anđelom Đuričić, gostovale su Jovana Tomić Matora i Milica Veselinović koje su govorile o odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara i Cara i Milice Veselinović.

- Da li on želi da opravda očekivanja? Malo pre je neko rekao da mu je cilj bio da bude komentator, da li ga povuče taj kratak period napolju, pa ponovni ulazak ovde - rekao je Ivan.

- To je ono što mi uđemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde bez kočnica. Ovde ima 10ak ljudi koji su takvi, kojih baš briga da li će da ih osude ili ne, kao ja što me je sekunda delila da se ugo**am. Što bi rekla Nadica Kamel: "Boli koliko voliš". Milica je meni rekla da joj se Marko svideo, ali iz prostog razloga ništa nije radila, jer nije znala šta je sa Carem. Ovde se strast, požuda i sek**alna potreba pretvara u zaljubljenost. Zalažu se za to, kidaju, a onda kada padne sve, oni govore: "Nije to tako, pa nije". Meni je ovde svaka reč izgubila smisao, pogotovo "Volim te". Ja sam prema Milici izuzetno surova, rekla sam joj da postoje stvari gde joj ništa ne verujem, a negde joj sto posto verujem. Milica je mnogo iskusnija i buntovnija nego neki njene generacije. Aleks apsolutno trezveno razmišlja u ovoj situaciji, razumem da joj se trenutno dešava lom, puno stvari. Za mene bi bilo ispravno da koliko god ti razum priča jedno, osećaj drugo, ja sam se vodila osećajima - rekla je Matora.

- Da li misliš da je Aleksandra prerano donela neke važne životne odluke? Da li misliš da je sa ovim spletom okolnosti, Filipov krajnji cilj ipak Maja - pitao je Ivan.

- Što se tiče te strane njene krivice prema Dejanu, ona je svesna težine baš zato što je Filip, ja to ne umanjujem, kao i prošle godine. Njena veza nije bila stabilna napolju. Ona se upustila u neke priče sa zadrugarima, Filip je došao i podgrejao...Filip vidi šta Maja radi, nervira ga što ona zna kako da ga isprovocira. Ne bi me čudilo da se desi neki se*s, poljubac ili bilo šta - rekla je Matora.

- Anđela, kad ti se svidi neko, ne razmišljaš o posledicama. Kad je Filip došao, ja sam videla da nije to isto. Koliko god da znam da se moja veza od spolja ne bi podržala, ja bih volela da ako dođe u bilo kom trenutku do toga, što da ne pokažemo. Ja znam da je Filip dobar dečko, ne bih izazivala i ponavljala greške iz prošle sezone - rekla je Milica.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip Car rešio da bude sa NJOM, ali "ONAKO, SA STRANE" - Aleksandre nema NI U NAJAVI "Nema nekih riba"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022

Nije oduševljen ponudom ove godine!..Filip Car glavna je tema od kako se uselio u Belu kuću, a danima se vodi polemika oko njegovog odnosa sa Aleksandrom Nikolić koja je ostavljena od strane Dejana Dragojevića upravo zbog odnosa sa Carem...Međutim, Milica Veselinović je najupornija od svih da bude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.