KLADIO SAM SE...! Nakon JAVNOG RASKIDA Aleks i Cara oglasio se Janjuš - Poručio im samo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 22:39

"KLADIO SAM SE...!" Nakon JAVNOG RASKIDA Aleks i Cara oglasio se Janjuš - Poručio im samo OVO

Šokiran je!

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i učesnik Zadruge, bivši momak Aleksandre Nikolić, oglasio se na Instagram profilu kako bi prokomentarisao njen raskid sa Filipom Carem.

Janjuš neretko komentariše dešavanja u Zadruzi vezano za Maju Marinković i Bilala Brajlovića ali sada kada su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, on se oglasio kako bi svima rekao da je šokiran:

- Aleks presekla sa Filipom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kladio sam se da će uspeti... Šteta - napisao je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je imao i venčanje u Zadruzi sa Aleks pre tri godine, a Nikolićeva je bila i sa Carem nakon toga, potom i sa Dejanom. Mnogi su komentarisali da ju je Dragojević promenio na bolje, dok sada, kada je raskinuo sa njom, fanovi su se podelili na stranu Aleks i na stranu Dejana.

Pored toga, Janjuš je obećao da će ući u Zadrugu ukoliko na fotografiji njega, njegove ćerke Krune i njegove bivše supruge Ene skupi 25.000 lajkova. Skupio je 30.000 a da li će održati obećanje, ostaje nam da saznamo...
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POKUŠAVAM DA UGASIM POŽARE IZMEĐU SINA I SNAJKE" Moka Slavnić se oglasio povodom Zvezdanovog ponašanja u "Zadruzi": "On ne želi ništa sa Aleks"

Izvor: Blic, 10.Dec.2022, 00:50

Bivši jugoslovenski košarkaš veruje da se između Zvezdana, koji je u Zadruzi i Aleksandre Nikolić neće roditi ništa više od prijateljstva.

Nastavak na Blic...

Dejan Dragojević ULAZI U ZADRUGU: Broji se sitno! Preljubnici neće znati ŠTA ih je SNAŠLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022

Skovao pakleni plan!..Iako je rijaliti učesnik Dejan Dragojević pre samo nekoliko dana za medije izjavio da ni po koju cenu neće ući u šestu sezonu "Zadruge", javna prevara koju mu je, sada već bivša devojka, Aleksandra Nikolić priredila sa Filipom Carem bila je dovoljna da promeni mišljenje...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.