VOLIM FILIPA, DEJAN JE BIO IGRA Skandalozna ispovest Aleks Nikolić - U apartmanu, sa bivšom ženom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 10:21

"VOLIM FILIPA, DEJAN JE BIO IGRA" Skandalozna ispovest Aleks Nikolić - U apartmanu, sa bivšom ženom?!

Otkrivaju se detalji za koje javnost nije znala!

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja novinara, a glavna tema bio je raskid Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, zbog njene avanture sa Filipom Carem.

Aleksandra je pred svima priznala da više ne gaji emocije prema Dragojeviću, iako je i njoj samoj to čudno, jer ga je do skoro pozdravljala i govorila da ga voli.

Ipak, Aleksandra je u svojoj ispovesti priznala da prema Filipu zaista ima prava osećanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja su se rodila još u "Zadruzi 4", a potom su krenuli komentari kako je Dejan bio samo igra.

- Ne znam da li me je Dejan prevario ili ne, ali da se slikao u nekom apartmanu sa nekom devojkom koja je ista kao njegova bivša žena dok je bio na Zanzibaru, to sam čula, pa se on ogradio da nema ništa sa tom devojkom. Kažem i treba da putuje, ne znam da li me je prevario i šta je radio, on mene vidi, ja njega ne - rekla je Aleks.

- Moj odnos sa Carem nije inat, a što se tiče ove situacije od letos, bilo bi glupo da teram inat. Imam osećanja prema FIlipu, nikada ne bih radila nešto tako. Ja sam ustala i to rekla, da nije tako ne bih ništa govorila.

Mnogi komentarišu to da si se sama odrekla pobede u rijalitiju i pozicije favorita, da li je to tvoj poraz - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Ja nisam ćutala na neke stvari zarad tog prvog mesta. Bitnije mi je da radim šta se meni radi, a ne nešto isprogramirano zarad te pobede. Ja sam mogla ovde da konemtarišem, sedim i budem devojka Dejana Dragojevića, svesna sam da bih tako pobedila. Postoje ljudi koji me vole i pre Dejana i ne kao Dejanovu devojku. Da, pomislim da sam glupa što sam ulazila u odnos sa Carem i izigrano. Ali opet kažem, ja sam sama sebi to napravila - rekla je Aleks.

Za kraj, Aleksandri je postavljeno pitanje kako bi reagovala kada bi Dejan ušao u Belu kuću i da li misli da bi joj se vratile emocije prema njemu.

- Ja sam sinoć poskidala čestitke, moje i Dejanove slike iznad kreveta, ostao mi je još bademantil. Nije mi bilo svejedno, prošli smo dosta toga, prihvatila me je njegova porodica, moja mama je njega prihvatila. To je kraj, to je puklo, ne bi mi se vratile emocije. Što se tiče Filipa, sa njim ništa neću planirati, jer vidim neke stvari. Bolje da budem sama nego u toksičnom odnosu - rekla je Aleks.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.