Filip Car rešio da bude sa NJOM, ali ONAKO, SA STRANE - Aleksandre nema NI U NAJAVI Nema nekih riba

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 19:07

Filip Car rešio da bude sa NJOM, ali "ONAKO, SA STRANE" - Aleksandre nema NI U NAJAVI "Nema nekih riba"

Nije oduševljen ponudom ove godine!

Filip Car glavna je tema od kako se uselio u Belu kuću, a danima se vodi polemika oko njegovog odnosa sa Aleksandrom Nikolić koja je ostavljena od strane Dejana Dragojevića upravo zbog odnosa sa Carem.

Međutim, Milica Veselinović je najupornija od svih da bude sa njim i ne prestaje da se ponižava, moleći ga da bude sa njom, a sa druge strane, Maja Marinković, iako je u vezi sa Bilalom Brajlovićem, šokirana je što ne dobija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekivanu pažnju od njega.

Car je razgovarao sa svojim prijateljem Lazarom Čolićem Zolom i nije krio svoje nezadovoljstvo izborom devojaka ove sezone, pa otkrio da ga nijedna nešto specijalno ne privlači.

- Nema tu sad nema neke ribe. Mada, ja sam bolestan, ja mogu i sa lusterom da se zavozam. Ja kažem da nema ove godine da mi se baš nešto baš sviđa - bio je iskreno nezadovoljan Filip, pa dodao:

- Sa Milicom okej biću malo, ovako sa strane - rekao je Car.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RAZOČARANA U DEJANA: Očekivala da se BORI za nju - Aleksandra preispituje svoje ODLUKE u vezi RASKIDA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 08:48

Nije očekivala da će tako postupiti..Miljana Kulić dala je svoj sud o ljubavnom trouglu između Dejana Dragojevića, Aleksandre Nikolić i Filipa Cara...Ona je istakla kako je očekivala da će se Dejan boriti za svoju ljubav kao što je to radio prošle godine sa Dalilom Dragojević...- Ovo me zaista...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.