Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO! Prve fotografije ZADRUGE, najskupljeg rijalitija svih vremena s JEZEROM Stiva Džobsa, PLATOOM Džastina Bibera i TRGOM Bruna Marsa!

Do početka najspektakularnijeg rijalitijasvih vremena, “Zadruga”, deli nas još nešto više od nedelju dana, a pripreme za početak ovog gigantskog projekta, koji je zakazan za 6. septembar, polako se privode kraju. Za realizaciju rijalitija kakav svet do sada nije video, sagrađen je ceo jedan grad nadomak Beograda, a sada su iz tima koji radi na The post EKSKLUZIVNO! Prve fotografije ZADRUGE, najskupljeg rijalitija svih vremena s JEZEROM Stiva Džobsa, PLATOOM Džastina Bibera i TRGOM Bruna Marsa! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVE FOTOGRAFIJE IMANJA NOVOG RIJALITIJA "ZADRUGA": Željko Mitrović napravio GRAD za poznate!

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 09:02

Početak emitovanja dugo najavljivanog rijalitija zakazan je za 6. septembar, a takmičari će moći da borave u Rajskom vrtu, Ulici poroka, na Trgu Bruna Marsa ili da kupuju u prodavnicama...U saradnji sa vrhunskim holivudskim profesionalcima, Željko Mitrović pobrinuo se da rijaliti program, u koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.