EDO FETIĆ HITNO NAPUSTIO ZADRUGU! Evo gde je otišao - sve zbog supruge Zilhe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDO FETIĆ HITNO NAPUSTIO "ZADRUGU"! Evo gde je otišao - sve zbog supruge Zilhe!

Danas će se njih dvoje suočiti!

Učesnik ''Zadruge'' Edis Fetić danas je napustio rijaliti kako bi se u Novom Pazaru sastao sa još uvek zakonitom suprugom Zilhom Karišik. Fetić je viđen kako pred suočavanje sa suprugom na sudu ispija kafu u omiljenom kafiću u svom rodnom gradu.

Zilha je u tužbi navela da od Fetića potražuje 40% od njegovog honorara u ''Zadruzi''.

- Danas bi trebalo da se Edo i Zilha konačno suoče na sudu, budući da mu ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudskim putem traži 40% od njegovog honorara u rijalitiju. On je zbog toga morao hitno da napusti ''Zadrugu''', a svi čekaju da vide kako će proteći taj njihov susret i kako će se završiti ovo ročište - kaže dobro obavešteni izvor.

Inače, Zilha je pre manje od mesec dana podnela papire za razvod od Edisa koji ju je javno, pred milionskim auditorijumom prevario sa Draganom Mitar. Edo i Zilha imaju troje dece.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.