Do sada se nagađalo, a sad je i ZVANIČNO! Bojana Rodić objavila LJUBAVNE fotke sa Šijanom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 13:58

Do sada se nagađalo, a sad je i ZVANIČNO! Bojana Rodić objavila LJUBAVNE fotke sa Šijanom! (FOTO)

Čestitke odmah počele da pljušte...

Bogdana Ražnatović, udata je za sina folk dive Svetlane Cece Ražnatović, dok je njena rođena sestra uplovila u vezu sa Veljkovim drugom, i sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom.

Goca je jedno vreme davala izjave kako nije upućena da se par zabavlja, da bi nedavno izjavila kako je upoznala "novu snajku".

Ukoliko ste imali nedoumice, Bojana ih je nedavno sve razrešila objavivši fotografije sa Mirkom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S obzirom na to da ona i nije nešto mnogo aktivna na društvenim mrežama, ovo je bio jasan znak da su njih dvoje u ozbiljnoj priči.

Na jednoj fotografiji je Mirko grli pored stola za bilijar, dok na drugoj, nežno ljubi njenu ruku.

Evo kako izgledaju golupčići:

🤍

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on May 30, 2020 at 8:24am PDT

🥰

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on May 24, 2020 at 11:31am PDT

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.