DRAMA U BOLNICI! Tamara Đurić OTVORILA PROZOR, i odjednom... NEEEE, šta si to uradila?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U BOLNICI! Tamara Đurić OTVORILA PROZOR, i odjednom... NEEEE, šta si to uradila?!

Da li je ovo realno???

Tamara Đurić je, kako piše Informer, doživela šok kad joj je ispred bolnice bivši dečko iz Hrvatske dovezao "mercedes" G klase, a njena reakcija je - sve samo ne očekivana.

PROCURIO PAKLEN PLAN ZA UNIŠTENJE! Vila Parova se TRESE! Hoće li NJIH DVOJE izdržati? Srbija NA NOGAMA!

Starleta je, navodno, pobesnela i poklon odmah vratila. Dečko je želeo da je iznenadi, a nije ni slutio da će da dobije - salvu uvreda zbog tog gesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
PREOKRET U SKANDALU KOJI DRMA SRBIJU! Maloletnica dobila tužbu od Šaka Polumente?! Poručuje mu OVO!

Tamara ga je, prema pisanju dnevnog lista, pozvala i urlala u slušalicu, objašnjavajući da joj te vrste darova u bolnici nisu potrebne, i da, kako se navodi, nema potrebe da joj ispunjavaju "poslednje želje" jer ne umire.

- Tamara je napravila pravi skandal kad joj je bivši poklonio automobil, koji inače mnogo voli. Čim je ugledala kroz prozor bolnice skupocenog četvorotočkaša, znala je od koga je, pa je pozvala biznismena i "očitala mu bukvicu" - kaže izvor Informera.

On nastavlja:

- Vikala je na njega, govorila mu da ne umire i da ne treba da joj se ispunjavaju poslednje želje. Jako se iznervirala, jer joj je muka da svi misle kako joj je zdravlje i dalje ugroženo, pa se utrkuju ko će skuplji poklon da joj podari.

Tamara je objasnila zašto se iznervirala:

- Zna se šta se donosi u bolnicu. Ne razumem ljude koji bolesnicima donose bilo šta osim banana, keksa i sličnih stvari. Ja se, na svu sreću, oporavljam, idem svakodnevno na rehabilitaciju. Sve se polako stabilizuje.

Starletu, prema pisanju, očekuje još jedna rutinska intervencija, nakon što su joj akva-fileri u zadnjici napravili haos, te je za dlaku izbegla smrt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.