DOŠAO JE TRENUTAK DA SE RAZIĐEMO! Ispovest Miljane Kulić o PINKU i produkciji - Nisu mi dozvolili da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 16:19

"DOŠAO JE TRENUTAK DA SE RAZIĐEMO!" Ispovest Miljane Kulić o PINKU i produkciji - Nisu mi dozvolili da...

Objasnila šta se tačno desilo

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, koja je diskvalifikovan iz "Zadruga" pre nekoliko dana, sada se oglasila putem novog Instagram profila velikom objavom gde je objasnila zbog čega je tačno odustala od rijalitija.

- Jednostavno više nisam imala snage, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete da me smatrate i ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno je sigurno... Niste bili u mojoj koži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih ovih godina i niste prošli put koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila biću jača nego ikad i dokazaću svima ko je kraljica rijalitija. Znam da ima vas koji me razumete i brz obzira što se trenutno osećam loše šaljem vam veliku ljubav. Ne zamerite mi zbog svega, falilo mi je još bar 2 nedelje odmora, a najviše mi je falio on - napisala je Miljana.

Inače, ona je nagovestila da će se u njenom životo uskoro desiti nešto "staro, a novo", te su mnogi posumnjali da će se vratiti na Happy televiziju, u "Parove".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.