Ceo Veliki Mokri Lug uz Bojanu! Tata Zoran: Imam toliku tremu, teško mi je, tresem se!

Izvor: Scandal.rs, 19.Maj.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Veliki Mokri Lug uz Bojanu! Tata Zoran: Imam toliku tremu, teško mi je, tresem se!

Tata Zoran, mama Natalija, sestra Tijana sa sinčićem Todorom, baka Dragica, komšije, najbliži prijatelji… nema mesta da bi se nabrojali svi koji večeras Bojani Stamenov drže palčeve u njenoj kući.

Dvorište je puno dobre energije. Tata služi rakiju, mama trči sa kafom i sokom. “Mnogo mi je teško, tresem se! Moja Bojana je ovo večeras zaslužila. malo koji roditelj može da oseti ono što ja osećam”, rekao je Bojanin tata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Baka Dragica, pak, jedva čeka da se njena unuka vrati iz Beča.

“Nedostaje mi moja ruža! Tako zovemo jedna drugu! Svako jutro pijemo kafu zajedno i ja jedva čekam da se vrati, pa da mi priča kako se provela”, kaže Dragica.

Ukoliko se Bojana plasira u finale, cela porodica će se uputiti u Beč da joj pruži podršku.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.