ČIPKA I HALTERI! Sandra Afrika u provokativnoj pozi i donjem vešu mami muške uzdahe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 13:07

ČIPKA I HALTERI! Sandra Afrika u provokativnoj pozi i donjem vešu mami muške uzdahe! (FOTO)

Mnogima nije bilo dobro kad su je videli u ovom izdanju.

Sandra Afrika važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na našoj estradnoj sceni. Mami uzdahe jačeg pola gde god da se pojavi. Često imamo prilike da je vidimo u izazovnim odevnim kombinacijama koje ne pokrivaju previše.

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Usijao se ceo Instagram kada je Sandra nedavno objavila fotografiju na kojoj izgleda izuzetno provokativno.

Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se fotografisala na krevetu, u provokativnoj pozi, a na sebi je imala čipkani brushalter i haltere.

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Ova njena najnovija objava rasplamsala je maštu mnogim muškarcima i ostavila ih bez daha. Sandrini pratioci i fanovi bili su oduševljeni novom fotkom jer su ispod nje usledili samo pozitivni komentari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.