Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ JE PREVARILA DEČKA PRED MILIONIMA: Ko je Lea Šekarić i čime se bavi? Slike koje govore SVE!

Nedavno se u “Zadrugu 3” uselila dvadesetjednogodišnja Lea Šekarić, ćerka naše slavne sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić, a sinoć je podigla veliku prašinu kada je pred milionima gledala prevarila dečka sa Radetom Lazićem. Iako je pred ulazak u Belu kuću izjavila da je zaljubljena u svog dečka napolju, Lea se u samo The post ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ JE PREVARILA DEČKA PRED MILIONIMA: Ko je Lea Šekarić i čime se bavi? Slike koje govore SVE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OGLASILA JE JASNA ŠEKARIĆ POSLE ĆERKINIH EKSPLICITNIH SCENA U ZADRUZI: Bila je kratka i jasna!

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2019

Prošle subote u “Zadrugu” se, pored prošlogodišnje učesnice Maje Marinković, uselila i dvadesetjednogodišnja Lea Šekarić, ćerka naše slavne sportiskinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu, Jasne Šekarić. U prvi mah je pobrala sve simpatije kako gledalaca, tako i zadrugara, a već...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.