CAR VRAĆEN U ZADRUGU: Nakon što je HITNO izveden iz rijalitija, Filip sa kapije ušao PRAVO OVDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2022, 15:08

CAR VRAĆEN U ZADRUGU: Nakon što je HITNO izveden iz rijalitija, Filip sa kapije ušao PRAVO OVDE

Evo šta se desilo.

Filip Car rano jutros je napustio rijaliti, jer je imao zakazano suđenje. Kako je i sam pričao sa ostalim zadrugarima, Filip je na ročište išao po tužbi bivšeg zadrugara Ademira Peleša, sa kojim se sukobio na početku pete sezone Zadruge.

Tom prilikom, Car je nasrnuo na Peleta, udario ga pesnicom u bradu, a prema rečima Ademira Peleša, tada mu je polomio vilicu, zbog čega je Pele podneo krivičnu prijavu.

Danas je održano ročište, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a šta se desilo u sudnici još uvek nije poznato. Sada se Filip vratio u Belu kuću, i uputio se pravo u spavaću sobu kako bi odspavao.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.