ПОКРЕТ НАШИ – Тражимо забрану фестивала Мирдита!

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2024, 11:20

ПОКРЕТ НАШИ – Тражимо забрану фестивала Мирдита!

Конзервативни покрет Наши апелује на државне надлежне органе да забране политички пројекат фестивала „Мирдита, добар дан!“ који је најављен у Београду од 27. до 29. јуна. Фото: Конзервативни покрет Наши Реч је о политичком пројекту промоције независног Косова под маском „културног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дешавања“, а о томе сведочи јасно чињеница што су организатори овог фестивала политички активне невладине организације које су биле најгласније у промоцији идеје „признавања реалности“ на Косову, односно, прихватања политичког насиља и независности Косова.
Поред домаћих организација попут Иницијативе младих за људска права финансираних од стране Рокфелер фондације и Сорош Фондације и других западних фондација   које промовишу независно Косово, ту су и шиптарске организације које финансира лажна држава Косово.
Фестивал организују: Грађанске иницијативе, Центар за практичну политику и Интегра из Приштине, уз подршку форум, ЗФД за Западни Балкан и Фонда за отворено друштво из Приштине.
КП „Наши“ поставља питање да ли је могуће да у Приштини буде организован фестивал на којем би се промовисао суверенитет Републике Србије и причало о злочинима албанских терориста из УЧК над српским народом?
Инфо тим
КПН
Akademija povodom 25 godina od završetka bitke na Košarama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ПОКРЕТ НАШИ – Тражимо забрану фестивала Мирдита! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.