Bila mu je u spotu, a sada ga ne poznaje: Evo kako Saša Kovačević odgovara na Stanijine prozivke!

Izvor: Svet, 17.Feb.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila mu je u spotu, a sada ga ne poznaje: Evo kako Saša Kovačević odgovara na Stanijine prozivke!

Ekipa emisije “Ekskluziv” zatekla je pop pevača Sašu Kovačevića i plavokosu manekenku Aleksandru Nikolić na fotografisanju za jedan časopis, gde su otkrili koji je povod za prisne fotografije pop zvezde i modela.

“Ovo je modni projekat za jedan magazin, a što se Amerike tiče – otom, potom”, rekao je Kovačević, koji je je izbegao da govori o svom putu u Ameriku, međutim, nije želeo da propusti priliku da prokomentariše ishode nedavno održanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << predsedničkih izbora, na kojima je pobedu odneo Donald Tramp.
“Kada su izbori bili u toku, uvek sam bio na njegovoj strani”, iskren je bio Saša.
Budući da se povela priča o Trampu, deo razgovora bio je posvećen i Staniji Dobrojević, koja se na sva usta hvalila poznanstvom sa novoizabranim američkim predsednikom.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) дана 10. Феб 2017. у 3:34 PST


I dok se Stanija ponosi što poznaje Trampa, ona je nedavno priznala da ne zna ko je Saša Kovačević, iako je 2011. godine statirala u njegovom spotu za pesmu “Idemo do mene”.

Saša je Stanijinu izjavu prihvatio s osmehom na licu, a onda se osvrnuo na njeno učešće u njegovom muzičkom spotu.
“Bila je dovoljno, ja mislim… U nekoliko kadrova je bila”, kroz smeh je rekao Saša i otkrio zbog čega još uvek nije objavio dugonajavljivani singl.
“Jedra” smo planirali da izbacimo već u januaru mesecu. Uradili smo jedan deo spota, nismo stigli da uradimo drugi i to je jedini razlog zbog čega je još nema”, objasnio je Saša u “Ekskluzivu”.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.