Bane za rođendan DOBIO od Zerine nasred ulice! Završilo se PLJESKANJEM GU*E! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane za rođendan DOBIO od Zerine nasred ulice! Završilo se PLJESKANJEM GU*E! (VIDEO)

Uživali su oboje...

Bane Čolak je proslavio svoj 25. rođendan i tom prilikom mu je napravljena žurka u "Zadruzi". Bane je čak duvao svećice i odmah nakon toga dobio sočan poljubac od devojke Zerine Hećo.

Bane je pročitao i čestitku koju je dobio od svoje mame:

- Dragi moj, mili voljeni dobri, sine Bane, želimo ti da u ovoj jubilarnoj godini hodaš samo stazama koje vode ka sreći, ljubavi, miru i uspehu, ljubi te bezgranično i voli tvoja mama. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će klopa biti dobra, pozdravi Boru i Miću, pozdrav za Zeru i za sve zadrugare.

Nakon toga, žurka je i zvanično mogla da počne, a u jednom momentu, Zerina i Bane su se izdvojili i izašli na ulicu. Ona mu je tad prišla spreda, sagla se pod uglom od devedeset stepeni, a Bane je dobio "masažu" međunožja njenom guzom. Kada je Zerina bila pred kraj tverkovanja po Banetovom "ponosu", on ju je malo i pljesnuo po zadnjici.

Zerina je bukvalno poskočila od sreće, a kako je to sve izgledalo, pogledajte u snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.