BURA U PORODICI DRAGOJEVIĆ: Po izbacivanju, David ODMAH tražio BRATOV broj! Pozvao OCA, Ana uskočila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA U PORODICI DRAGOJEVIĆ: Po izbacivanju, David ODMAH tražio BRATOV broj! Pozvao OCA, Ana uskočila!

Da li će rešiti nesuglasice?

Sinoć je održano spektakularno finale rijaliti programa "Zadruga". Kao pobednik ovogodišnje sezone izašla je Luna Đogani koja je osvojil nagradu od 50.000 evra.

Jedan od superfinalista je bio David Dragojević, kao i njegova devojka Ana Korać. Oni su se nakon izlaska iz Bele kuće obratili novinarima. Naime, predstavnike sedme sile je zanimalo da li će David pokušati da stupi u kontakt sa bratom Dejanom Dragojevićem, sa kojim za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada nije u dobrim odnosima.

- Da, mislim da je vreme da je vreme da se pomirimo. Upravo sam se čuo sa ocem i tražio sam mu da mi pošalje broj telefona od Dejana - rekao je David, a Ana se ubacila sa konstatacijom da je vreme da se reše porodični sukobi.

Potom su otkrili da su sedam dana pre izlaska iznajmili zajednički stan i da ćemo biti u prilici da pratimo sve na njihovom Instagram profilu. Kada je upitan David šta je sa skrinšotovima koje je spominjao da će objaviti, odgovorio je da je Aleksandra Subotić sve obrisala. Potom je dodao da je jedan momak povratio sve slike i informacije pa da će kada bude došao do tog usb-a, proveriti šta se sve tu nalazi.

Pogledajte kako je izgledalo finale "Zadruge 2":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON LUNINE POBEDE - Čuli se! Poručila GASTOZU emotivnu PORUKU! Veže ih nešto više od RIJALITIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019

Velika ljubav!..Sinoć je održano spektakularno finale rijaliti programa "Zadruga". Kao pobednik ovogodišnje sezone izašla je Luna Đogani koja je osvojil nagradu od 50.000 evra...Poznato je da su Luna i Nenad Marinković Gastoz koji je pobednik rijaliti programa "Parovi", imali nešto više od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.