BLAGOSLOVENI DAN ZA TARU I ŠA! Nakon RASTANKA i nevolje, rijaliti par konačno ima razloga za SLAVLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 12:42

BLAGOSLOVENI DAN ZA TARU I ŠA! Nakon RASTANKA i nevolje, rijaliti par konačno ima razloga za SLAVLJE

Pohvalila se na društvenim mrežama!

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov započeli su ljubavnu romansu pred kamerama u rijaliti progamu "Zadruga". Naišli su na osudu naroda jer su uplovili u zabranjenu ljubav, s obzirom na to da je reper ušao u rijaliti kao oženjen muškarac.

Iako su dugo pokušavali da sakriju emocije, pravdajući se da su samo prijatelji, na kraju su se prepustili strastima i upustili se u vezu.

Tara je pre par dana diskvalifikovana je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija nakon što je polomila ogledalo, ugasila nekoliko kamera i napravila haos na imanju u Šimanovcima. Veliki šef je obavestio zadrugare da će protiv Tare biti pokrenuta tužba, a produkcija će od nje potraživati 50.000 evra na sudu.

Ša je nakon njene diskvalifikacije satima plakao i niko od zadrugara nije mogao da ga uteši. Međutim, nakon rastanka i nekoliko tužnih dana, danas je srećan dan za ovaj rijaliti par.

Tara se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu da danas obeležava dva meseca veze sa reperom. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.