BILA SAM BESNA NA SEBE ŠTO SE NISAM TRGLA Ana Bekuta otkrila zbog čega se osećala kao najtužnija žena

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BILA SAM BESNA NA SEBE ŠTO SE NISAM TRGLA" Ana Bekuta otkrila zbog čega se osećala kao najtužnija žena

Preplavile su je emocije.

Ana Bekuta priznala je da su je na koncertu koji je održala u Sava centru preplavila osećanja, čak je bila i tužna.

Ona kaže da su pred izlazak na binu pustili kratku priču o njenom životu.

- Svoj prvi solistički koncert u Sava Centru pamtiću po tome da sam tada imala osećaj da sam najtužnija žena. Pred sam izlazak pustili su kratku priču o mom životu, porodici, unucima, karijeri i ja sam to po prvi put videla i jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je rastužilo. Izašla sam pred publiku sa osmehom ali sigurno sam pola koncerta imala osećaj da cu zaplakati u svakom trenutku. Posle sam bila i besna na sebe zbog toga što se nisam trgla ali osećanja su me preplavila.

Svečano objavljujem da @melos.estrada i ja, zbog ogromnog interesovanja, uvodimo još jedan koncert #savacentar 29.12.2019. Hvala, draga publiko! ❤️ #anabekuta #svesamsteklasama

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Nov 20, 2019 at 3:53am PST

Danas je sve drugačije, slobodnija sam na sceni, tu je neka jača i luđa energija - rekla je pevačica koja će 29. decembra po drugi put održati solisticki koncert u Beogradu.

BONUS VIDEO: DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.