BEZ IMALO STIDA: Majka dvoje maloletne dece u provodu naskočila na njega pa, počela da ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ IMALO STIDA: Majka dvoje maloletne dece u provodu naskočila na njega pa, počela da ...

Previše se opustila.

Bivša manekenka Bojana Rajić i stilista Saša Vidić malo su se, kako nam se čini možda previše opustili. Oni su na fotografiiji koja je osvanula na društvenim mrežama jasno svima pokazali kako se dobro provode i to tako što je posle noćnog provoda i možda par čašica više, Bojana uzjahala Vidića i tako šetala gradom na njegovim leđima.

ŽRTVA PORODIČNOG NASILJA? Seka izbacila golišavu sliku a svi su komentarisali samo OVO... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Komentari su se samo nizali a sporno pitanje je da li majci i ženi u ozbiljnim godinama priliči da se tako ponaša na javnom mestu?

A post shared by Bojana Rajic Đurđevic ♓ (@bojanarajic) on May 25, 2017 at 3:39am PDT

Saša Vidić postavio je na svom Instagram profilu fotografiju, na kojoj jasno možemo da vidimo kako na leđima nosi prijateljicu, Bojanu Rajić, posle noćnog izlaska u Beogradu.

VRAĆA SE U CRVENU STOLICU, ALI U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Nova u žirija ocenjuje 16 veličanstvenih (VIDEO)

Majka dva dečaka, rekli bi mnogi, naskočila je na njega, pa ju je tako nosao po ulicama glavnoga grada, a bivša supruga Vladimira Stojkovića se, po svemu sudeći, odlično zabavljala.

Fotka je za kratko vreme nakon objavljivanja izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, a nije malo onih koji komentarišu da ovakvo ponašanje Bojani ne priliči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.