BANE ČOLAK SE ŽENI - Odlučio da stane na LUDI KAMEN, sve je isplanirao unapred? Ovo su DETALJI VENČANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE ČOLAK SE ŽENI - Odlučio da stane na LUDI KAMEN, sve je isplanirao unapred? Ovo su DETALJI VENČANJA

Šta će reći mama Jasmina?

Za vreme takmičenja zadrugara u "Mini olimpijadi", Bane Čolak i Ivana Krunić su se isključili iz igre, kako bi se zagrlili i poljubili.

Dok mu je ljubila vrat, Čolak je započeo temu o svojoj svadbi, pa je otkrio detalje o tome, kako bi voleo da sve to izgleda. Krunićeva je bila nasmejana, sigurna da mu je ona bila inspiracija za takvu pomisao, a nema sumnje da su joj se njegove ideje dopale.

- Moja svadba jednog dana će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se slaviti tri dana. Neće biti pevača stotinu, nego ono kulturica. Onaj što peva "Želim čuti reči tvoje, javi mi se zlato moje", Ado Gegaj - rekao je Bane.

Podsetimo, pre nekoliko večeri je njegova bivša devojka, Ermina Pašović pomenula da postoji šansa da je u drugom stanju, a Bane je ipak nastavio svoju idilu sa Krunićevom. Ostaje nam da vidimo, koja će od njih dve biti mlada, jer Bane nije rekao o kome se radi, iako trenutno cveta veza sa Ivanom.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.