BACILA LUNU U SENKU: Najveća ZVEZDA Zadruge je sada ONA! Popularnost raste - NAROD JE OBOŽAVA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BACILA LUNU U SENKU: Najveća ZVEZDA Zadruge je sada ONA! Popularnost raste - NAROD JE OBOŽAVA! (FOTO)

Do pobede!

Pas Miroslava Mikija Đuričića neizmerno je usrećio svog gazdu kada se uselio u Belu kuću. Naime, jazavičar kojem je Miki dao ime Žuta tugovao je bez njega, pa je produkcija odlučila da u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' opet spoji Đuričića sa svojim ljubimcem!

IZ SPOLJNOG SVETA: U Zadrugu stigao SNIMAK LJUBAVNOG TROUGLA! Kijina reakcija KIDA DUŠU! POVREĐENA! (VIDEO)

Žuta je vrlo brzo osvojila sve zadrugare, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pojedini se bukvalno ne odvajaju od nje, pa se može reći da je omiljena među njima. Sa njom spavaju, pričaju i plaču, a ona je tu da ih razveseli kada treba.

A post shared by Žuta Zadruga (@zutazadruga) on Jan 10, 2018 at 7:20am PST

Međutim, osim što je osvojila zadrugare, ona je osvojila i srca gledalaca ''Zadruge'', te sada ima i svoj profil na društvenoj mreži Instagram.

A post shared by Žuta Zadruga (@zutazadruga) on Dec 29, 2017 at 12:49pm PST

- Prvi pas u rijalitiju ''Zadruga''. Velika maza i predstavnica kulture i lepog ponašanja - piše na profilu Žute na Instagramu, a broj pratilaca iz trenutka u trenutak raste!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.